Contactformulier

Veelgestelde vragen

Vragen over het bedrukken van kleding.

Hoe en waarmee bedrukken jullie kleding?

Er zijn verschillende druktechnieken die wij kunnen gebruiken voor het bedrukken van kleding.
namelijk: transferdruk, foliedruk, zeefdruk, digitaaldruk, sublimatie en borduren. Om het je zo eenvoudig mogelijk te maken kijken wij aan de hand van het door jouw aangeleverde artwork en welke kleding je bedrukt wil hebben, welke druktechniek het beste is.

Wat zijn de wasvoorschriften?

  • Was de kleding altijd binnenstebuiten
  • Kleding niet warmer dan 40 graden wassen
  • Niet in de droger
  • Tijdens strijken mag de bedrukking niet in contact komen met uw strijkijzer
  • Gebruik geen wasverzachter of chloorbleekmiddel
     

Kan ik ook zelf kleding aanleveren om te bedrukken?

Veelal kan je als klant bij ons de kleding bestellen voor dezelfde prijs of zelfs goedkoper. Wij kopen elke dag kleding in en hebben bij onze leveranciers op de hoeveelheid dat wij jaarlijks inkopen scherpe prijsafspraken waarvan je mee profiteert.

Mocht het zijn dat wij niet op tijd de kleding bij ons leveranciers kunnen bestellen of wij hebben het merk wat je wenst niet, dan is het bij uitzondering mogelijk om zelf je kleding aan te leveren.

Als je zelf de kleding aanlevert gebeurt dit op jouw eigen risico. Ondanks dat wij zorgvuldig te werk gaan. Kan het ook bij ons gebeuren dat er iets fout kan gaan. Mocht dit onverhoopt gebeuren is restitutie in welke vorm dan ook het niet mogelijk.

 

Doen jullie aan sponsoring?

Wij krijgen dagelijks de vraag of wij willen sponsoren. Het is voor ons vrijwel onmogelijk om sponsor aanvragen positief te beantwoorden. Daarom hebben wij zelf een keuze gemaakt uit een aantal projecten waar wij ons sponsorbudget aan uitgeven.


 

Snelle offerte

Gebruik onderstaand formulier om direct een offerte aan te vragen voor dit product